Det vietnamesiske køkken

Posted on

Vietnam er verdenskendt for utallige ting. Landet var i gammel tid besat af Kina og utallige kampe har hersket mellem rigerne i Vietnam. I 1800 tallet begyndte den franske kolonisering og landet blev op igennem 1900 tallet kendt for indre og ydre stridigheder, som kulminerer med den blodige Vietnamkrig. Forskellige riger og fransk kolonisering, har mangfoldiggjort den Vietnamesiske madkultur og gør den til en af de mest spændende i nutidens verden. Maden er sund, nærende og størstedelen af retterne indeholder sunde urter som ikke ses i andre madkulturer. Mad betyder meget i den Vietnamesiske kultur og det vil vi gerne dele ud af. Vi har skabt et autentisk Vietnamesisk køkken, uden at tage hensyn til de vestlige ganer, men her får man den ægte vare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *